ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΗΛΟ, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ…

Σας καλωσορίζουμε στη Μήλο, το νησί της ομορφιάς και των απαράμιλλων φυσικών καλλονών. Απολαύστε τις διακοπές σας και ανακαλύψτε το ξεχωριστό νησί των Κυκλάδων με ένα από τα αξιόπιστα οχήματα της εταιρίας μας.
Η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Niko’s Cars και Niko’s Moto, βρίσκεται στο λιμάνι του Αδάμαντα και απευθύνεται σε όλους τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ενοικιάσουν αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα ή γουρούνα ATV εύκολα, αξιόπιστα και άμεσα ώστε να περιηγηθούν στους δρόμους της Μήλου.
Το γραφείο μας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μηχανών scooters και οχημάτων ATV . Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη για εσάς επιλογή. Μέσα από μία ευρεία ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων, μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο, τη μηχανή ή τη γουρούνα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας για την ασφαλέστερη και ιδανικότερη για εσάς μετακίνησή σας, είτε στο επαγγελματικό σας ταξίδι, είτε στο ταξίδι των διακοπών σας.
Όλα τα οχήματα του στόλου μας είναι καινούρια, ασφαλή και έτοιμα προς ενοικίαση. Διαθέτουμε τα κατάλληλα αυτοκίνητα για τη μετακίνησή σας στους δρόμους του νησιού. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα για μία άνετη περιήγηση στα ομορφότερα μέρη της Μήλου.
Εκμεταλλευτείτε τις προσιτές τιμές και τις προσφορές μας και ενοικιάστε αυτοκίνητο της επιλογής σας. Επιθυμία μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας και να θυμάστε με αγάπη τη μετακίνησή σας στο νησί.
Απολαύστε τις διακοπές και την περιήγηση σας στην μοναδική Μήλο με την καλύτερη δυνατή άνεση, ποιότητα και αξιοπιστία που σας παρέχουν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα του γραφείου μας Niko’s Cars και οι μοτοσυκλέτες και οι γουρούνες του Niko’s Moto .
Η εταιρία μας διαθέτει και δικό της ταξιδιωτικό γραφείο με την επωνυμία RIVA TRAVEL. Έτσι, παρέχουμε στους επισκέπτες του νησιού ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες που τους εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό ταξίδι. Ελάτε στη Μήλο και εμπιστευθείτε την οργάνωση των διακοπών σας στο γραφείο μας και στους έμπειρους συνεργάτες μας. Διαμονή στα καλύτερα καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios, apartments, bungalows). Διοργάνωση εκδρομών με παραδοσιακά καΐκια ή catamaran. Έκδοση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για ονειρεμένες διακοπές.

eot-300x270LICENCE NUMBER

1172Ε82000085401 (MOTO)
1172E81009649200 (CARS)